Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg

Het nieuwe jaar is van start. Je bekijkt de cijfers van 2017. Je bent niet ontevreden. Maar het kan beter. Je wilt groeien! In je hoofd maal je door. Je verzint wat je komend jaar allemaal uit de kast moet halen om verder te komen met je business. Je hebt het gevoel dat je op het gebied van (online) marketing kansen laat liggen. Je ziet die concullega shinen op sociale media en ondertussen heb jij écht géén idee wat je deze week op Facebook of Insta moet posten.

Nieuwe ronde nieuwe kansen
Als je niet tevreden bent over de marketing van je business, dan ontbreekt het je  waarschijnlijk aan een doordachte strategie en aan focus. Aan een heldere vertaling van je ambitie, van je business- en marketingdoelen en aan focus op je ideale (nieuwe) klant. Maar hey, kop op, het is net 2018. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Marketingstrategie op 1 A4
Miss Link helpt je in één middag aan een strategisch marketingplan voor 2018. Samen (met je team) formuleren we een kraakhelder marketingdoel en verbinden daar klare strategieën en concrete (meetbare) acties aan. Overzichtelijk op 1 A4tje.

Wil jij je marketing professionaliseren? Ik kom graag bij je langs. Geheel vrijblijvend, uiteraard.

 

Deel deze blog op:

fond blog